Andreea Marin

Andreea Marin

Foto © shutterstock.com

Locul 6

11849 pct

Prezența Andreei Marin în acest top nu reprezintă nicio surpriză. Ea are o lungă carieră jurnalistică și de prezentatoare TV pentru unele dintre cele mai iubite emisiuni din România. De exemplu, apogeul carierei sale a fost fără doar și poate atins în perioada 1999 – 2007, în care a fost moderatoarea emisiunii „Surprize, surprize”, difuzată postul TVR 1. Acesta a fost și cel mai urmărit spectacol de televiziune din România timp de nouă ani la rând. De asemenea, a fost jurat în emisiunea „Uite cine dansează!”, difuzată de postul de televiziune Pro TV, iar din octombrie 2020 este co-producătoare și realizatoarea emisiunii „Nu există nu se poate!”, difuzată de postul de televiziune TVR 2.

În plus, Andreea Marin a produs și prezentat numeroase documentare filmate în multe locații exotice și a reușit și performanța de a fi prima jurnalistă din România care a escaladat vârful Kilimanjaro, „Acoperișul Africii”, o experiență în urma căreia a co-produs documentarul „Kilimanjaro 2001”, realizat pentru TVR, care a înregistrat cea mai mare audiență la 1 decembrie 2001.

Dragostea și aprecierea românilor pentru Andreea Marin se traduce și prin succesul enorm pe care vedeta l-a avut în câștigarea a extrem de multe premii acordate în industria showbizului, de la cea mai sexy româncă (titlu acordat în repetate rânduri de FHM sau TV Mania), la cea mai de succes femeie (titlu acordat de Capital sau în cadrul mai multor ediții ale Galei Femeilor de Succes) sau premiul acordat de Comisia Europeană pentru aportul voluntar adus la Campania „Școala te face mare”, obținut în cadrul Balului de Caritate, ediția 2010, inițiat de Leslie Hawke.