Andreea Raicu

Andreea Raicu

Foto © facebook.com/AndreeaRaicu.ro

Locul 7

10540 pct

Andreea Raicu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. A debutat ca model, câștigând câteva dintre cele importante concursuri de modelling, apoi și-a făcut intrarea în televiziune unde s-a consacrat prezentând emisiuni importante de divertisment foarte populare, precum „Big Brother” și „Megastar”.

De-a lungul anilor ea s-a transformat într-un adevărat fashion icon și un exemplu de urmat atunci când vine vorba de stil și bun gust vestimentar. Așa se face că a și fost stilist pentru diverse reviste de modă, a lansat colecții împreună cu importanți designeri români, a produs, conceput și promovat proiecte media care de fiecare dată au avut în centrul lor lifestyle-ul desăvârșit prin stil și echilibru.
Însă, întreaga carieră a Andreei Raicu a fost încununată mai ales de numeroasele proiecte caritabile pe care le-a susținut și organizat, fiind, de exemplu, membru în consiliul director al Festivalului Brazilor de Crăciun susținut de Organizația Salvați Copiii. De altfel, pentru implicarea ei în aceste acte de caritate Ministerul Afacerilor Externe al României și Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile au numit-o pe Andreea Raicu drept Ambasador al Solidarității Internaționale, în 2015.